Oglas za posao: Elektrotehničar (m/ž) - Zagreb

Tražiš li posao na određeno, imamo doista odličnu priliku za tebe! Postani dijelom naše uspješne radne zajednice na radnom mjestu elektrotehničar/elektrotehničarka.  Pridruži se našoj radnoj zajednici u dinamičnom okruženju!

Što tražimo?

Tražimo elektrotehničara/elektrotehničarku koji/a je spreman/a na rad u timu, visoku razinu odgovornosti te učenje, usavršavanje i rad na terenu. Cijenimo odgovorne ljude s visokom radnom etikom koji samostalno obavljaju zadatke na terenu. Potrebna je barem jedna godina radnog iskustva te četverogodišnja srednja škola, odnosno viša ili prvostupanjska razina obrazovanja. Radi se o poslu na puno radno vrijeme, a od dodatnih uvjeta naglašavamo da ti je potreban vozački ispit B kategorije. Naknadu za prijevoz u sklopu posla dobit ćeš u cijelosti. Elektrotehničar/elektrotehničarka u tvrtki Electronic Security bavi se ugrađivanjem i ugradnjom sustava tehničke zaštite.

Mjesto rada:

Zagreb

Što ćeš raditi?

Opis posla:

Samostalno obavljanje ugradnje i održavanja sustava tehničke zaštite.

Uvjeti:

 • Srednja četverogodišnja škola
 • Viša ili prvostupanjska
 • Vozačka dozvola B kategorije
 • Jedna godina iskustva
 • Proaktivnost i samostalnost u radu, spremnost na timski rad, visoka razina radne etike
 • Spremnost na stalno učenje
 • Spremnost rada na terenu

Što nudimo?

 • Rad na određeno zbog povećanja obujma posla
 • U slučaju terenskog rada pokrivamo troškove prijevoza u cijelosti
 • Ugodnu radnu okolinu i tim koji kvalitetno surađuje
 • Spremnost na učenje

O nama:

ELECTRONIC SECURITY d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite na području Republike Hrvatske, koja je svoj prepoznatljiv stil i nadasve poslovni ugled izgradila tijekom 30 godina poslovanja i preko 10.000 implementiranih rješenja.

Područja primjene su privatni, poslovni i stambeni objekti, industrija, banke i financijske ustanove, državne institucije i mnogi drugi. Sustave temeljimo na ugradnji uređaja poznatih svjetskih proizvođača, uz primjenu vlastitih tehničkih i programskih rješenja.

Popis dijela poslovnih partnera čije smo povjerenje zadobili možeš pogledati na našoj web stranici www.electronicsecurity.eu.

Radujemo se našem susretu te, ako imaš bilo kakav upit, stojimo na raspolaganju.

Koji je sljedeći korak?

Svi zainteresirani mogu se javiti mailom na info@electronicsecurity.eu uz kratko motivacijsko pismo i CV. 

U vrlo kratkom vremenu kontaktirat ćemo baš svakog kandidata i obaviti inicijalni razgovor za posao, a odabrani kandidati pristupit će daljnjim testiranjima. Prijave zaprimamo do 31. 1. 2022. stoga nemoj dugo čekati.

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.