Postali smo nastavna baza Sveučilišta u Splitu!

S ponosom objavljujemo da smo nakon dugogodišnjih poslovnih suradnji sa većinom sastavnica Sveučilišta u Splitu i višekratnih neformalnih programa ljetnih praksi za studente odlučili taj odnos podići na višu razinu. Službeno smo postali nastavna baza Sveučilišta u Splitu, točnije Odjela za stručne studije, a ugovor o suradnji potpisali su pročelnik Odjela Ivan Akrap i naš direktor Krešimir Kegalj.

Želja nam je u sinergiji sa Odjelom za stručne studije dodatno poraditi na razvijanju dvosmjernog transfera znanja s ciljem da studenti već po završetku studija imaju stečena određena praktična znanja i vještine. Zainteresiranim studentima kroz program mentorstva uz pomoć naših zaposlenika namjeravamo prenijeti što je moguće više praktičnog znanja, srečenih iskustava i vještina kako bi što lakše povezali svoja teoretska znanja.

Nadamo se da je ovo početak jedne uspješne suradnje i tek prvi od zajedničkih projekata kako sa Odjelom za stručne studije tako i sa Sveučilištem u Splitu.

OGLAS ZA STRUČNU PRAKSU I (POTENCIJALNO) ZAPOSLENJE: https://www.oss.unist.hr/novosti/službeno/stručna-praksazaposlenje-u-tvrtki-electronic-security-doo