Electronic security potpisao ugovor o suradnji s Fakultetom građevinarstva, arhitekture i geodezije

Electronic Security danas je u Splitu potpisao ugovor s Fakultetom građevinarstva, arhitekture i geodezije o  isporuci i montaži sustava tehničke zaštite te njihovoj integraciji putem software-a koji grafičkim putem povezuje sve sustave (videonadzora, protuprovale, kontrole pristupa i više različitih sustava za vatrodojavu),  čime se bitno utječe na bržu reakciju u situacijama ugroze.

Prije same integracije u navedeni software, tvrtka će kao podizvođač instalirati nove sustave videonadzora, protuprovale i kontrole pristupa na dvije lokacije: zgradu Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu te u laboratorij istog fakulteta u Žrnovnici što je nastavak uspješne dugogodišnje poslovne suradnje. Sam projekt financirala je Europska unija iz fonda za regionalni razvoj u sklopu projektnih prijedloga "Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija“.

„Iznimno mi je drago što smo potpisali ovaj ugovor, čime smo još jednom dokazali da smo jedna od vodećih tvrtki u području tehničke zaštite. Vjerujem kako će implementacija naših sustava i njihova kasnija međusobna integracija uvelike pomoći fakultetu za neometan i siguran rad“ izjavio je Ivan Kegalj, vlasnik tvrtke Electronic security.

Tvrtka Electronic Security, uspješno posluje na području čitave Hrvatske zadnjih 28. godina. U gotovo tri desetljeća poslovanja profilirali su se među vodeće stručnjake u poslovima tehničke zaštite objekata s više od 10.000 klijenata u različitim sektorima – od poslovnih, stambenih, rezidencijalnih objekata, industrijskim postojanjima, tvornicama, bankarskim institucijama pa do raznih javnih ustanova.

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.