Oglas za posao: Elektrotehničar (m/ž) - Split

Tražiš li posao na određeno i tek ulaziš u svijet rada, ovo je dobra prilika za tebe! Postani dio našeg radnog okruženja na poziciji elektrotehničar / elektrotehničarka.

Što tražimo?

Tražimo elektrotehničara / elektrotehničarku koji/a je spreman/na na rad u timu i na terenu te na stalno usavršavanje. Važno nam je da si marljiva i odgovorna osoba koja savjesno i samostalno obavlja posao i da imaš visoku razinu radne etike i poštenja. Posao se obavlja u punom radnom vremenu, a potreban ti je i položen vozački ispit B kategorije, dok ćeš naknadu za prijevoz unutar radnog vremena dobiti u cijelosti. Elektrotehničar/ka u našoj tvrtki se bavi poslovima ugradnje i održavanja sustava tehničke zaštite.

Mjesto rada?

Split i terenski rad u Hrvatskoj.

Što ćeš raditi?

Opis posla:

Ugradnja sustava tehničke zaštite.

Uvjeti:

  • Srednja četverogodišnja škola
  • Viša ili prvostupanjska
  • Vozačka dozvola B kategorije
  • Jedna godina iskustva
  • Visok stupanj odgovornosti, proaktivnosti i samostalnosti u radu, spremnost na timski rad, visoka razina radne etike i poštenja
  • Spremnost stalnom učenju
  • Spremnost rada na terenu

Što nudimo?

  • Posao na određeno zbog povećanja obujma posla
  • U slučaju eventualnog terenskog rada plaćen je put, smještaj i terenski dodatak
  • Rad u profesionalnom i dinamičnom timu u ugodnoj radnoj atmosferi

O nama:

ELECTRONIC SECURITY d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite na području Republike Hrvatske, koja je svoj prepoznatljiv stil i nadasve poslovni ugled izgradila tijekom 30 godina poslovanja i preko 10.000 implementiranih rješenja.

Područja primjene su privatni, poslovni i stambeni objekti, industrija, banke i financijske ustanove, državne institucije i mnogi drugi. Sustave temeljimo na ugradnji uređaja poznatih svjetskih proizvođača, uz primjenu vlastitih tehničkih i programskih rješenja.

Popis dijela poslovnih partnera čije smo povjerenje zadobili možeš pogledati na našoj web stranici www.electronicsecurity.eu.

Radujemo se našem susretu te, ako imaš bilo kakav upit, stojimo na raspolaganju.

Koji je sljedeći korak?

Svi zainteresirani mogu se javiti mailom na info@electronicsecurity.eu uz kratko motivacijsko pismo i CV. 

U vrlo kratkom vremenu kontaktirat ćemo baš svakog kandidata i obaviti inicijalni razgovor za posao, a odabrani kandidati pristupit će daljnjim testiranjima. Prijave zaprimamo do 21. 8. 2021. stoga nemoj dugo čekati.

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.