Parlafon u službi kontrole pristupa

U stambenim se aplikacijama kontrola pristupa svodi na kontrolu ulaznih vrata te, ako govorimo o kući s dvorištem, ulaska u dvorište i eventualno garaže. Najzastupljenija je upotreba audio i videointerfonskih sustava zbog kontrole posjetitelja, naročito u objektima s više stanova. Kada već postoji interfonski sustav i elektroprihvatnik na ulaznim vratima zgrade korisno je dodavanje samostalnog čitača i/ili tipkovnice čime se omogućuje stanarima da ulaze bez korištenja ključa korištenjem kartice ili šifre. Za samostalne kuće s dvorištem automatika za dvorišna i garažna vrata obično se radi praktičnosti upravlja daljinskim upravljačima.

Videoparlafonski sustav se putem različitih modula jednostavno proširuje i koristi za upravljanje rasvjetom, dodavanje dodatnih kamera, bežične i IP videointerfonske uređaje kao i vezu s WiFi ruterom radi povezivanja s mobilnim aplikacijama.

Videoparlafonski sustav moguće je nadopuniti analognim kamerama za bolji nadzor pojedinih prostora, pored ulaznih vrata ili dvorišne ograde na kojima se nalazi montirana vanjska jedinica.

Ukoliko imate namjeru implementirati parlafonski sustav i potrebna Vam je pomoć u rješavanju svih dilema vezanih za prepoznavanje problema koje je potrebno riješiti, definiranje bitnih funkcija sustava te odabir opreme kontaktirajte naš tim koji će Vam kreirati optimalno rješenja.

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.