Zaštitom tvrtke do boljih brojki: Videonadzor i videoanalitika

Sustavi kojima u svojoj tvrtki možete povećati sigurnost imovine i zaposlenika, jedna je od najisplativijih dugoročnih investicija u Vaše poslovanje. Niz je načina na koje takvi sustavi mogu povoljno utjecati na povećanje profita ili, obrnuto, na sprječavanje njegova smanjenja. U nastavku donosimo pregled posljednjeg u nizu sustava koji vlasnicima malih, srednjih i velikih poduzeća mogu pomoći da zaštite svoju imovinu i zaposlenike, videonadzor s videoanalitikom.  

Videonadzor i videoanalitika

Ovisno o veličini tvrtke, sustav videonadzora razlikuje se u primjeni i opsegu. Manje tvrtke s nekoliko ureda vjerojatno će se odlučiti za kamere na ulazu i u skladišnim prostorima, dok veće tvrtke uz to često nadziru i većinu hodnika. Danas kvalitetne kamere mogu biti jako povoljne, a noćno snimanje i detekcija kretanja koja pokreće alarm postale su standard. Dodatna interesantna opcija kod videonadzora je mogućnost pregledavanja snimki uživo s pametnih telefona pomoću besplatnih aplikacija.

Napredne opcije za nadzor prostora

U kombinaciji s videoanalitikom, senzori kamere mogu aktivirati alarme prilikom sumnjivih aktivnosti poput kretanja osoba u zabranjenoj zoni ili vozila u nedopuštenom smjeru, što nadopunjeno opcijom prepoznavanja lica ili registracijskih pločica svakako daje odlično rješenje za sve potencijalno problematične situacije.

Iako visoko kvalitetan sustav videonadzora iziskuje tek malo veći novčani izdatak, u slučaju provale, otuđenja imovine ili tužbe zbog nezgode na radnom mjestu može donijeti velike uštede i biti izvor vrijednih podataka.

Ako želite ugraditi jedan od naših sustava ili imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite putem kontaktne forme ispod teksta ili na adresu e-pošte info@electronicsecurity.eu.

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.