Praćenje radnog vremena može biti točno u sekundu

Evidencija radnog vremena vaših zaposlenika može biti poprilično zamoran posao, pogotovo ako radite u većem timu s fleksibilnom mogućnošću dolaska na posao. Satnice koje se svakodnevno mijenjaju naporno je bilježiti ručno, a greške su u takvim situacijama veoma česte. 

Nadamo se da se još niste našli u situaciji da evidenciju radnog vremena sasvim preskačete jer je u Republici Hrvatskoj njeno vođenje zakonski propisano svakom poslodavcu. Kazna za nepoštivanje pravnih odredbi velika je i kreće se od 61 000 kn do 100 000 kn. Dakako, postoji jedno elegantno rješenje koje olakšava proces praćenja radnih sati za sve uključene strane, a to je elektronski sustav evidencije radnog vremena

Pored izrazite lakoće korištenja i digitalne pohrane unesenih podataka, elektronska evidencija radnog vremena  u potpunosti je automatizirana. Zahvaljujući jedinstvenoj beskontaktnoj identifikacijskoj kartici ili privjesku koju ima svaki zaposlenik, sustav točno bilježi trenutak ulaska i izlaska osobe iz određene zone. Tako se podaci o početku i kraju radnog vremena šalju u bazu podataka u takozvanom cloudu, virtualnom prostoru u koji se pohranjuju podaci.

Dakle, umjesto da se podaci nalaze na fizičkom disku, oni se spremaju na server kojemu možete pristupiti bilo kada i bilo gdje, koristeći svoj mobitel, računalo ili neki drugi uređaj kojemu omogućite pristup. Takav pristup štedi mnogo vremena jer preskače korake poput ručnog unosa vremena ulaska i izlaska iz ureda, kao i obračun prekovremenih sati.  
 


Elektronskim sustavom evidencije ograđujete se od mogućih pogrešaka do kojih dolazi kada osoba upravlja evidencijom radnog vremena. Sustav svakom poslodavcu omogućava i naknadno pretraživanje baze podataka, te daje precizan uvid u angažman zaposlenika. Primjerice, velika je vjerojatnost da će, ako uvedete ovaj sustav evidencije, oni zaposlenici koji imaju tendenciju kasniti na posao napustiti tu naviku jednostavno zato što se tada početak i kraj radnog vremena može jednostavno provjeriti. U konačnici, zadovoljstvo zaposlenika svakom je ozbiljnom poslodavcu prioritet, a uz ovaj sustav vrlo je lako znati tko od zaposlenika ostaje duže i shodno tome ih nagraditi. 

Ukratko, elektronski sustav evidencije nikoga ne zakida, a uz to štedi vrijeme i novac. Vaši zaposlenici bit će motiviraniji, a Vaša će organizacija zbog toga dugoročno profitirati.
 


Dodatne pogodnosti i tehničke specifikacije usluge pronađite ovdje te nam se javite sa svojim upitima na niže postavljeni obrazac ili putem maila info@electronicsecurity.eu.

Contact us.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.