Povežite svoje sustave zaštite i povećajte ukupnu razinu sigurnosti objekta

Ako imate nekoliko zasebnih sustava zaštite u svom objektu, moramo Vas prije svega pohvaliti. Svaku inicijativu za povećanje zaštite ljudi i imovine u poslovnim i privatnim zgradama uvijek pozdravljamo, a u ovome tekstu predstavljamo i opciju kojom će Vaši sustavi postati još učinkovitiji. 

Ujedinjenje sustava tehničke zaštite, odnosno njihova integracija, povećava efikasnost svih sustava, a Vas ograđuje od rizičnih situacija i financiranja neželjenih posljedica. Mnoge svjetske kompanije prešle su na ovaj jedinstveni način upravljanja sigurnošću objekata i tako uštedjele novac i vrijeme te povećale ukupan stupanj sigurnosti svojih objekata. 

Donosimo tri aspekta koja ovaj sustav čine bržim, jednostavnijim i učinkovitijim od zasebnih sustava zaštite: pouzdanost, vremensko rasterećenje te financijske pogodnosti. Dodatne tehničke karakteristike integracije sustava pogledajte ovdje.

Prvo, svaki je softver brži i precizniji od ljudskog mozga te jamči pouzdanost. U slučaju opasnosti, u roku od svega nekoliko sekundi sustav je u stanju zaštititi čitavi objekt, dok u slučaju upravljanja zasebnim sustavima zaštite odgovornost pada na konkretne osobe, operatere koji manualno, dakle s većim rizikom, usklađuju te iste sustave. 

Druga prednost je vremensko rasterećenje operatera te smanjenje stresa i odgovornosti u kriznim situacijama. Softver cijelo vrijeme prati stanje u objektu i omogućuje operateru da se usredotoči na druge aspekte svojega posla jer on ili ona više ne moraju odjednom pratiti toliko ekrana i parametara. Samim time, izbjegava se ljudska greška. 

Naposljetku, Vi, kao vlasnik ili poslodavac, ostvarujete znatnu uštedu, a onda i zaradu. Naime, integrirani sustav tehničke zaštite jeftiniji je za održavanje od primjerice pet zasebnih sustava zaštite i, k tome, znatno otežava manipulaciju. Jedan od najboljih primjera takvog izrazitog rasta zarade nakon integracije i centralizacije sustava jest slučaj tvrtke Split parking


Ako se odlučite na integraciju sustava tehničke zaštite, ili ste tek u procesu štićenja vlastitog objekta, javite nam se putem obrasca postavljenog ispod ovoga teksta ili na e-mail adresu info@electronicsecurity.eu. Prema Vašim naputcima napravit ćemo personaliziranu ponudu koja uzima u obzir sve sustave koje imate ili tek namjeravate ugraditi. 

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.