Zaštitom tvrtke do boljih brojki: Protuprovalni sustav

Sustavi zaštite imovine i zaposlenika neke su od najisplativijih dugoročnih investicija u Vaše poslovanje. Od spriječavanja krađa do zaštite imovine od uništavanja, mnogo je načina na koje takvi sustavi mogu povoljno utjecati na povećanje profita ili, obrnuto, na sprječavanje njegova smanjenja. Predstavljamo drugi u nizu sustava koji vlasnicima malih, srednjih i velikih poduzeća mogu pomoći zaštititi poslovanje, protuprovalni sustav.

Protuprovalni sustav

Budući da su tvrtke izrazito predvidljivog ponašanja te često budu prazne nakon 17:00 sati ili, u doba koronavirusa čak po nekoliko tjedana, lake su mete provalnika željnih brze zarade. Važno je poduzeti sve mjere kako bi se skupocjena oprema koju držite u uredu ili skladištu zaštitila.


Važno se odmaknuti od krilatice: „To se događa samo drugima“, zbog koje su mnogi na teži način naučili pravu vrijednost sustava protuprovale.


Zadaća sustava protuprovale jest prevencija otuđenja imovine ili vandalizma i automatska detekcija neovlaštenog ulaza koja šalje dojavu vlasniku ili zaštitarskoj službi. Pritom, svaki sustav ima više opcija signalizacije od kojih je najčešća kombinacija zvučne i svjetlosne signalizacije radi odvraćanja počinitelja od izvršenja kaznenog djela ili znatnog skraćivanja njegovog trajanja.

Računica je u ovome slučaju jasna, svako odvraćanje od krađe automatski znači uštedu novca koji bi otišao na obnavljanje nepovratno izgubljene imovine tvrtke.


Ako želite ugraditi jedan od naših sustava ili imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite putem kontaktne forme ispod teksta ili na adresu e-pošte info@electronicsecurity.eu.

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.