Electronic Security daje besplatne konzultacije za zaštitu vaših objekata

Slijedeći svoj službeni moto „Vaš partner u sigurnosti“,   u Electronic Securityju,  jednoj  od vodećih hrvatskih  tvrtki u području tehničke zaštite objekata, odlučili smo olakšati svima onima koji tijekom epidemije COVID-19 žele dodatno zaštititi svoje stanove, kuće ili poslovnice. Putem besplatnih konzultacija za sve zainteresirane, dijelit ćemo savjete o pravilnom osiguravanju objekata te vam tako pomoći da postavite kvalitetne temelje za obranu od provalnika i drugih opasnosti koje vrebaju i izvan razdoblja epidemije.

„Uočili smo da, osim klasičnih vijesti o epidemiji COVID-19, često nailazimo na vijesti o provalama u zatvorene kafiće i prazne stanove te krađama automobila medicinskom osoblju o kojemu ovisimo više nego ikada prije. Želimo dati svoj doprinos ljudima u nevolji, a kao tvrtka koja se bavi sigurnošću objekata, besplatno savjetovanje činilo se kao najbolja opcija“, rekao je Krešimir Kegalj, direktor tvrtke Electronic Security.
 


Javite nam se na info@electronicsecurity.eu  te pošaljite  snimku ili fotografije prostora koji želite zaštititi jednom od naših usluga, na temelju kojih će Vas kontaktirati naši stručnjaci i objasniti koja su rješenja optimalna za Vaše objekte. Konzultacije se mogu odvijati putem telefonskog razgovora ili videopoziva, ovisno Vašim mogućnostima i željama.„Mnogi ljudi imaju vikendice i apartmane koji su nezaštićeni, te u njih možda žele postaviti videonadzor. Direktori i direktorice poduzeća vjerojatno razmišljaju o protuprovalnom sustavu kako bi zaštitili vrijednu opremu u svojim praznim uredima. Postoje i oni koji su već razmišljali o nekom drugom načinu zaštite svojih objekata, poput vatrodojave za ranu detekciju dima ili požara, a mi smo ovdje da im besplatno prenesemo savjete i znanje temeljeno na tridesetogodišnjem iskustvu“, objasnio je Marijan Kegalj, voditelj prodaje i marketinga.

Besplatne konzultacije pružat ćemo dok god traje kriza uzrokovana epidemijom COVID-19, kao i mjere socijalnog distanciranja.

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.