Stambeni objekti zahtijevaju sveobuhvatnu zaštitu, ovi se sustavi preporučuju

Iako je u Hrvatskoj stopa kriminala relativno niska u usporedbi sa svjetskim razinama, on postoji i to u obliku raznih pljački, provala i vandalizma. Ono što svaki odgovoran vlasnik stambenog objekta može učiniti za stanare jest osigurati im miran dom te ih zaštititi od potencijalnih opasnosti. Prilikom implementiranja sustava bitno je voditi računa o veličini i kompleksnosti objekta kako bi se dosegnuo puni potencijal zaštite, stoga stručni tim Electronic Securityja pronalazi optimalno rješenje za svaki pojedinačni stambeni objekt.

Protuprovala kao temelj sigurnosti stanara

Protuprovala je često prvi sustav zaštite kojeg se ljudi sjete kada se spomene sigurnost objekta. Pouzdan sustav protuprovale zaista sprječava mnoštvo neželjenih scenarija, od krađe imovine pa sve do ugrožavanja fizičke sigurnosti. Razbijanje stakla ili obijanje prozora i vrata unutar objekta detektira se korištenjem magnetskih kontakata te detektora loma stakla. Postoji i takozvani vibrodetektor koji se koristi na sefovima i aktivira se pri pokušaju bušenja.


Dodatni aspekt ugradnje sustava protuprovale jest jasno vidljiva oznaka-naljepnica o ugrađenom sustavu na vanjskom dijelu objekta koja ima psihološko djelovanje na sve one s lošim namjerama zbog čega često unaprijed odustanu od svoga nauma.


Sustavi detekcije plina i vatrodojave u kombinaciji s alarmnim ozvučenjem spašavaju živote

Kvalitetan sustav vatrodojave i detekcije plina omogućava pravilnu evakuaciju te ublažava opću paniku u slučaju opasnosti. Brza intervencija glavna je pogodnost naših izrazito kvalitetnih sustava koji se prilagođavaju objektima s različitim karakteristikama.

Sustav detekcije plina i vatrodojave se, osim u stubište objekta, može implementirati u sklopu alarmnog sustava te tako osigurati i podzemnu garažu objekta, kuhinju, kotlovnice ili podrume s pećima.

Parlafoni i parking rampe kao sustavi konstantne kontrole posjetitelja objekta

Parlafon omogućava potpunu kontrolu pristupa Vašem objektu. Ugradnjom istoga, zahvaljujući tehnologiji i jednostavnom povezivanju električne brave na ulaznim vratima, bilo kada putem zaslona stanari mogu čuti i vidjeti tko se nalazi ispred objekta. Kao vlasnik, video i audio nadzor ulaza možete pregledavati na svom mobilnom uređaju.

Ako Vaša zgrada ima ograničen broj parkirnih mjesta koji pripadaju pojedinim stanovima, preporučujemo i ugradnju parking rampi ili barijera. Opcije variraju od automatskih rampi ili elegantnih čunjića koji se miču daljinskim upravljačem, do klasičnih čuvara parkinga koji se otključavaju ručno, pomoću ključa. Bez obzira na opciju koju odaberete, na ovaj će način Vas I Vaše posjetitelje uvijek čekati slobodno mjesto ispred zgrade.

Kontrola pristupa i videonadzor za pružanje visokog stupnja sigurnosti

Kontrola pristupa sustav je koji sprječava neovlašten pristup u objekt ili u dio objekta. U kontekstu stambenih objekata, korisno ga je ugraditi kako na ulazna vrata samoga objekta, tako i ispred vrata podruma u kojeg ionako pristup smiju imati samo stanari. U tom slučaju, stanarima svakog pojedinog stana dodjeljuje se beskontaktna kartica ili privjesak uz pomoć koje, prislanjanjem na čitač kartice, ulaze u prostor zajedničkih podruma. Na ovaj način umanjuje se mogućnost provale te se štiti imovina stanara.

Bilo da se radi o dnevnim ili noćnim uvjetima, naše sustave videonadzora karakteriziraju visokokvalitetne kamere koje jednakom čistoćom slike bilježe brze promjene svjetlosti ili brze promjene radnje. Sam sustav kompatibilan je s mobilnim uređajem, stoga vlasnik objekta putem ekrana svog pametnog telefona može pristupiti svim značajkama videonadzora bilo kada i bilo gdje, obavezno pritom poštujući privatnost stanara i GDPR odrednice.

U slučaju da tražite pouzdanog partnera za sigurnost svojih objekata, kontaktirajte nas mailom na adresu info@electronicsecurity.eu ili putem niže postavljenog obrasca, a mi ćemo Vaše želje i potrebe primijeniti u praksi i zagarantirati mir rezidenata.

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.