Kada ne možete 24 sata dnevno dežurati pokraj osobe kojoj je potrebna skrb, SOS sustavi su najjednostavnije sredstvo za upućivanje poziva u pomoć.
 


Osoba kojoj je potrebna pomoć jednostavno Vas može pozvati pritiskom na tipku, a Vama se na zaslonu automatski prikaže broj sobe ili drugi podatak o osobi kojoj ste potrebni te u najkraćem mogućem roku stignete reagirati.


Korisnik vrlo jednostavno može koristiti SOS pozivni sustav:

  • Prvo je potrebno definirati osnovne podatke o sustavu. Ako se, primjerice, radi o upotrebi u zdravstvenim objektima, upisuje se broj sobe korisnika.
  • Sustav je povezan i na računalo pa se svi podaci vrlo lako mogu prebaciti kako bi se očitali na velikom zaslonu.
  • Servis sustava omogućava resetiranje recepcijskog terminala te ažuriranje baze podataka na računalu. Recepcijski terminal evidentira sve upućene alarme, prikazuje trenutni alarm na zaslonu, ali i oglašava zvučni signal prilikom pojave alarma. Na terminalu je alarm prikazan sve dok se ne resetira u sobi iz koje alarm dolazi.


Ako želite ugraditi jedan od naših sustava ili imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite putem kontaktne forme ispod teksta ili na adresu e-pošte info@electronicsecurity.eu.

Označite usluge koje vas zanimaju i ostavite nam svoje kontakt podatke. Naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Zainteresiran/a sam za
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.