Postavljamo parking rampe i barijere najviše kvalitete koje se svojim izgledom savršeno uklapaju u svaki prostor. Bilo da Vam je potrebna barijera kojom ćete osigurati vlastiti parking ili ste dio poduzeća koje brine o javnim parkinzima, u ponudi imamo razne mogućnosti.
 


Automatska parking rampa kontrolira se putem daljinskog upravljača, a efikasno je rješenje kada Vam je potrebna jednostavna i pouzdana barijera.Ako tražite najjeftinije i najbrže rješenje, u ponudi imamo parking barijere, dok su sofisticiranije varijante tzv. čuvari parkinga i automatske lančane barijere kojima se upravlja daljinskim upravljačem direktno iz automobila. Svojim jedinstvenim dizajnom i visokom tehnologijom savršeno se uklapaju čak i u povijesni centar grada.

Na područjima ograničenog prometa, poput gradskih trgova i pješačkih zona, preporučujemo upotrebu podiznih automatskih stupića koji ne ometaju prolaz pješaka, a svojim se izgledom i jednostavnošću savršeno uklapaju u svaki ambijent. Svi modeli – hidraulički, elektromehanički i pneumatski, imaju visok stupanj otpornosti na udarce kako bi se zadovoljile i najzahtjevnije potrebe. Ovisno o modelu mogu se podizati ili spuštati ručno odnosno, automatski.


Ako želite ugraditi jedan od naših sustava ili imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite putem kontaktne forme ispod teksta ili na adresu e-pošte info@electronicsecurity.eu.

Označite usluge koje vas zanimaju i ostavite nam svoje kontakt podatke. Naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Zainteresiran/a sam za
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.