Parkirna rampa je barijera koja se koristi  na ulazima/izlazima javnih i privatnih parkirališta zgrada, naplatnih parking sustava, hotela, bolnica i sličnih javnih površina. Konstrukcija i mjere prilagođene su individualnim potrebama. Automatska parking rampa osigurava jednostavnost uporabe, funkcionalnost, brzinu i pouzdanost. U privatne svrhe služi kao zaštita kada želite koristiti parking za sebe ili svoje posjetitelje da bi se omogućilo nesmetano parkiranje, a kontrolira se pomoću daljinskog upravljača, tipkala, beskontaktnih kartica i sl. Parkirne rampe mogu služiti kao ulaz na javni ili privatni parking prostor koji se naplaćuje te se povezuje sa sustavom za naplatu korištenja usluge parkiranja.

Parking barijere su najjeftinije i najbrže rješenje za upravljanje pristupom ili osiguranje parkirnih mjesta. 

Inovativna ideja za rezervaciju parkirnog mjesta na rezidencijskim te na javnim i industrijskim prostorima su tzv. čuvari parkinga. Nude mogućnost otvaranja i zatvaranja daljinskim  upravljačem direktno iz Vašeg automobila. Tu također spada i automatska lančana barijera koja se široko primjenjuje na privatnim i javnim parkiralištima, za rezervaciju jednog ili više parkirnih mjesta. Visoka tehnologija, jedinstven dizajn, savršeno uklopiv i na mjestima s posebnim arhitektonskim kontekstima te u gradskim povijesnim centrima. 

Za upravljanje pristupom koriste se podizni automatski stupići. Radi se o  cilindričnim elementima visokog stupnja otpornosti na udarce, a smještaju se u ukopano kućište i tako služe kao prepreka za regulaciju prometa, a pritom ne ometaju prolaz pješaka niti svojim izgledom narušavaju izgled gradskih jezgri. Koriste se i u područjima ograničenog prometa, na javnim cestama i privatnim površinama, kao što su npr. gradski trgovi, povijesni centri, stambena područja, pješačke zone, prilazi bolnicama, hotelima, trgovinama, trgovačkim centrima, prometno ograničenim ulicama. Postoji široki spektar modela: hidraulički, elektromehanički, pneumatski - da bi se zadovoljile različite potrebe. Mogu se podizati i spuštati, ručno ili automatski, ovisno o modelu. 

Označite usluge koje vas zanimaju i ostavite nam svoje kontakt podatke. Naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Zainteresiran/a sam za
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.